Helgen..

..har gått alldeles för snabbt. Nu är den liksom över och en lång vecka väntar. Vill flytta in i huset NU.

Tår

Tår är jävligt äckligt. Hade det inte varit bättre om vi kunda kapa alla tår? Fast det ser äckligt ut det också..Fötter i allmänhet är äckligt. Luktar ofta illa, är inte många som filar å sköter sina tår, å värsta fasan - långa tårnaglar. *spyr*
Folk borde sköta sina fötter bättre! Tänk på stackars mig som nästan trillar av pinnen pga era äckliga fötter!

Ibland..

... ser min unge ut som Chucky, den onda dockan. Tänk om jag vaknar en natt av att Oliver försöker döda mig?

http://www.starpulse.com/Movies/Child's_Play/gallery/CHILDSPLAYMV003//

Kött fi fan

http://www.youtube.com/watch?v=bHCAc4fGdFs


HAHA!

Sen...

... när ni har lyssnat färdig på den förra låten jag länkade till, så kan ni ta och lyssna på denna.


http://www.youtube.com/watch?v=6DKXGpMGY_o&feature=related

Musik

Denna låten borde alla lyssna på minst en gång om dagen. Sen borde ni fan se dom live också!


http://www.youtube.com/watch?v=KVKDQgT_b-Y

Fan

...nu kissade han i sängen också. Det är priset man får betala för att man har världens vackraste barn!

Rumplukt

Oliver springer runt naken å luftar baken. Så klart klättrade han upp i min säng och satte sig på min kudde. Så nu luktar den säkert rumpa. Ska nog byta örngott innan jag lägger mig.

Studenter

Jessica har blivit student och Mia har blivit student. Dom två mest nervösa människor jag känner! Är lite avis på samma gång så är jag väldigt stolt över dom båda två, särsilt Jessica.

Sen kommer tankarna. Ska man göra något med sitt liv eller ska man fortsätta jobba på Shell eller som undersköterska? Uska kommer jag inte jobba som, det vet jag. Kanske under tiden jag pluggar till något annat. Det enda jag kan tänka mig är barnmorska. Men då måste jag ha betyg i norska, sen tre år på sjuksköterska linjen. Om jag ens kommer in. Å sen jobba ett år och ännu ett år på skolan. Orkar man det? Kan jag det? Har jag intelligensen? Nej, tror inte det.

Sjukt

200 miljarder kronor kostade OS i Beijing. 2 veckors fjanteri, lite fyrverkeri, några kinser som dansade. Och skiten kostade så sjukt mkt pengar. Varför inte ge mig ett par miljoner istället?
Eller ge lite till den fattiga befolkningen i Kina?

Mitt vackra barn

Vem trodde egentligen att JAG skulle få ett sådant perfekt och vackert barn?

Flirten

Killen - Ska du hem ensam eller?
Jag - Nej, jag ska hem till sambo och barn.
Killen - Fy faan.

Helgen

Vilken lång helg det har varit! Jobbade 16-24 på Fredag,  15-22 på Lördag sen direkt på fest. Sen var det jobba igen på Söndag mellan 15-24. Känns inte som jag har träffat min familj så mkt. Tur jag gör det ofta annars.

Hade en trevlig kväll tillsammans med gänget på LÖrdag. Firade Heges 26 årsdag. Var på Tiger Tiger å dansade hela natten. TIll och med Jessica hade gillat det stället ;) Tyvärr var det någon idiot som snodde 500 kr från Heges väska när den var i garderoben. Att folk inte kan hålla sig borta från andras saker.

Blev "tantepose" till nattmat sen liftade jag och Mia hem. Vet inte riktigt vad som flög i oss. Så brukar vi aldrig göra. Men fick iaf skjuts av en jättetrevlig ung kille.

Hoppas det är lääänge tills jag ska jobba Söndag eftermiddag på Shell igen. Fy fan va mkt folk. Alla affärer är ju stängda på söndagar här i Norge. Helt stört jag vet. Så ALLA kommer till oss och ska handla mat och sen gnäller jvlarna på att det är dyrt. Ja, dyrt som fan är det att handla  på bensinstationer men då får dom väl se till att dom har det dom behöver hemma. Det handlar om en dag...en jävla dag.

Fylla olja

När man har körkort å kör bil, varför kan man inte fylla olja på sin bil då? Vad är det som är så svårt? Fick ni inte lära er det på körskolan?

Hade en kund i Måndags som kom in och frågade vilken olja hon skulle ha. Okej, det är det många som inte vet. Men sen säger hon "ja, vi får väl se om jag prickar i rätt hål"
Så fick ju frågat henne om jag skulle föja med ut.
Väl där ute kunde hon knappt öppna huven på bilen. Hon berättade gärna om att hon var ju sååå beroende av sin pojkvän, för det var han som gjorde allt sånt här. Mkt dukitg kan han inte ha varit för det var i stort sett inte en droppe olja kvar på bilen. Hon ska vara glad att den fortfarande fungerar.

För allvarligt talat, hur svårt är det att öppna oljeflaskan, skruva av locket där en oljeflaska är och sen fylla på?? Hur svårt?? En skam för det kvinnliga släktet!


Sliten

Idag har jag och Ollie varit på shoppinrunda. Fick handlat oss lite kläder. Ungen är bara så undebar. Han chamerar alla när vi är ute. Säger hej till folk, dansar för dom och är helt enkelt bara söt.

Fick dra upp allt jag hade stickat på halsduken. Jag hade gjort feeeeel. Nybörjarfel. *suck*

Smart

Ja, jag tror faktikst att våran son är smart.
Han drack ur sin mugg så hörde jag världens rap. Tänkte inte mer på det. Såg hur han sen gick och hämtade våtservetter. Undrade va klart vad han skulle med dom så gick och kollade. Jo men visst. Där satt ungen och torkade upp sin egen spya som han lagt. Duktig kille!

Positivt

Det finns positiva saker med att vakna kl 04 om morgonen.

1. Jag har hunnit tvätta en maskin kläder och tvätt nr 2 ligger i maskinen.
2. När Oliver vaknade 06.50 så var jag hungrig så vi åt mysig frukost tillsammans.
3. Jag har hunnit diska.
4. Jag har svabbat  golven i köket och hallen.


Sen att jag är trött som en get redan har väl ingen betydelse.

Ooooooooooooont

Igår när jag vaknade så hade jag så sjukt ont i hela min höger arm. Ända från fingrarna upp til axeln. En värk som gjorde att jag mest hade lust att hugga av hela skiten. Värken höll i sig ända tills jag skulle lägga mig å då tog jag två panodil i hopp om att det skulle lindra lite. Men icke. Somnade vid 20.30 - trött som en gris. Vid 04 vaknade jag av att hela armen pulserar värre än huvudpulsådern.

Hugg hugg!!

Ska jag bara ligga här å vänta på att Oliver ska vakna då eller? OCh att Jessica ska logga in på msn? Tydligen..

Jobb ikväll 15-22. SKoj skoj. Får tydligen mkt beröm av mina kollegor enligt chefen. Det är ju najs.

Varför?

Varför är det så svårt å fatta att man inte ska röka på en bensinstaion? Är det inte ganksa logiskt? Eller har dessa människor väldigt låg IQ?

Var väldigt mkt folk i natt. Och faktiskt en hel del uppkäftiga jävlar. Tur att man har klartecken från chefen att vi inte behöver ta hur mkt skit som helst. Kan be vakterna kasta ut dom precis när jag vill. *mohahahah*

Hungrig..

...trött och sliten. Det var en massa fulla folk i natt på Shell. En hel del idioter fakitiskt.
Varför måste man vara otrevlig bara för att man är full?
Som en kille. Han skulle ha två grandiosa pizzor, lite godis, dricka och cigg. Slänger upp grejerna på disken, kastar sedan VISA kortet på mig och säger "skynda dig då kärring". Bara för det så gjorde jag allt saktare. Sånne idioter har jag inget till översför.

Sen kom T också. Killen som jag jobbade tillsammans med förra helgen. Han var rund om fötterna och älskade mig. Inte ille efter en veckas bekantskap.

Kunde inte somna när jag kom hem...Tog ett par timmar. Så nu sitter jag här med väldigt tom mage, huvudvärk, seg och ska snart börja jobba igen. Ja ja..

Fortsatt trevlig helg på er!


Varför

Varför gapar fulla folk alltid? Får man nersatt hörsel när man tillför kroppen alkohol?


Sovit gott

Ja, i natt har jag faktikst sovit jättegott. Att jag vaknade med stel nacke är något annat. Måste investera i en bra kudde. Men varje gång bir det ju fel. Hur svårt ska det vara att köpa en kudde liksom?

Var iväg och köpte kamera igår och är supernöjd. Men blev dyrare än vad jag hade räknat med. Det är ju minsan inte bara kameran man ska ha! Nej, minneskort annars kan man typ bara ta tio bilder, nya uppladdningsbara batteri för dom gamla var kassa och väska som passar till kameran för det följde inte heller med. Jaja, både jag och Marcus är supernöjda så skit samma.

Väntar bara på att Jessica ska komma på MSN nu. Vad hade jag gjort utan henne?

Kamera

Sitter å väntar på att Marcus ska bli färdig i duschen så vi kan åka å köpa kaaaaaaaaaaaaaaamera.

Skynda skynda! Som GUnde Svan säger.

Sjuka drömmar

Somnade vid 22 igår. Underbart. Men Oliver har börjat vakna å gallskrika om nätterna. Somnade iaf om efters han skrik vid 03 tiden och då började fanskapet.

Sjuka, sjuka drömmar. I drömmen var jag Buffy (Buffy å vampyrerna eller var ju serien heter). Har aldrig gillat den serien så vet inte varför jag var henne men...
Iaf så var jag och en tjej till på Shell och skulle gå ut på baksidan. Helt plötsligt skiner det ett stort ljus och jag blir uppsugen i luften. Försöker skrika men det går inte.
Långt långt långt uppe i luften får jag äntligen till att skrika.  Jag märker snabbt att för varje skrik så sjunker jag närmare å närmare jorden. Till slut är jag vid trädtopparna. Då vaknar jag av att Marcus sitter bredvid mig i sängen och skakar mig. Stackars människa. Det var inte bara i drömmen jag skrek.

Sen fortsatte det ett par timmar. Så fort jag somnade till så skrek jag i sömnen. Så vid 05 gav jag upp. Varför i hela fridens namn ska jag sova så här dåligt när Oliver sover bra?? För gissa vem som fortfarande ligger å sover? Jo, älskedingen!

Huvudvärken pulserar i min hjärna. Kanske det är en alien där inne?

Håkan!!

Håkan Hellstörm kommer till Bergen! WOOHOOOO!!!! Å gissa vem som ska!? Jo MOI!
Har bestllt biljetter redan. Ska ge ena biljetten till Hege som fyller år nu i augusti. Blir nog en bra present.


Gömma mobilen

Ja, jag måste nog börja gömma mobilen. Idag ringde Oliver till Linda i Sverige. Börjar bli dyrt detta för mig!

Sömn

Detta med sömn tar upp stora delar av mitt liv. För mig är det liksom inte bara att sova på beställning. Vad glad jag vore om jag kunde det!

Men igår kväll somnade jag i normal tid, strax innan elva. MEN Oliver vaknade till vid 04 och då var det kört för min del. Kunde icke somna om.  Så jädra typiskt. Självklart är jag trött som en gris nu och Oliver är pigg som en lärka. Vad göra?

Jag funderar starkt på om det är dax att göra något åt min sömn. Eller snarare brist på sömn.

Kurs

Visst låter det lite små töntigt att man ska gå kurser när man "bara" jobbar på Shell?
Första kursen är iaf avklarad. Tog drygt en timme. Nu har jag lärt mig hygien (som om jag inte kunde det innan), hur man ska bemöta kunder, hur man säljer ännu mer och det viktigaste av allt - hur korvjävelen ska ligga. Viktigt att den leeeer åt kunden. Skrattretande men funkar säkert med tanke på att Shell har varit det stället som säljer mest korv i hela Norge.
Har till och med skrivit ut kursbevis, det ni!

Sitter nu på utsidan med Oliver. Det är handy med laptop. Han springer runt här och leker så kan jag blogga med gott samvete.
Är uppehåll för första gånger på länge idag.

Fick precis sms av Jessica, den smitaren ;-)

Är man en dålig mamma när man längtar tills det blir kväll och barnet sover? Borde starta en tråd på FL. Hade blivit slaktad av alla moralkärringar.

Mobilen...

... är en rolig leksak tycker Oliver. Han hade precis ett 2 min långt samtal med sin morfar som han hade lyckats ringa upp. Igen.

Mat

Hur ska jag gå ungen att äta? Har knappt fått i honom något alls idag. Han blir ju såååå grinig när han inte äter. Sudda sudda bort din sura min. *Sjunger*

Rubrik

Jag borde läsa igenom mina inlägg innan jag postar. Alldeles för många stavfel. Får ju mig att verka ointelligent.

Jag har ljugit!

Ja, jag har ljugit för mängder av folk. Många har frågat: Hur gammal är Oliver nu? Jag har så svarat 1,5 år. Men han är fatiskt blev nyss 15 månader. Så förlåt till alla er jag ljugit för. Ska även lära mig att räkna.

Myyyra

Såg precis en myra på golvet. Den var gigantisk. Överdriver inte om jag säger att den var 2 cm lång. Aldrig sett en så stor myra förr.


Trött

Var en maaaassa fok på Shell inatt. Fulla och bedrövliga. Vi slapp ringa ambulans i natt iaf. Trevligt var det också att jobba med världens huvudvärk.
Jaja, var hemma vid 08 och somnade vid 09. Upp igen kl13 för att föhoppningsvis somna i normal tid ikväll.

Sitter och tittar på Dallas. Älskar den serien. Bästa någonsin!

En söt unge har jag också!

Inlägg nr 1

Jobbade natt igår. För er som inte vet så jobbar jag på Shell. Det är bensinstation, gatukök och affär i ett.
Jobbade iaf med T igår, en supertrevlig kille. Hade väntat en natt med mycket fulla folk men det var rätt lugnt. Lite action var det allt. Inspringandes kommer en kille och gapar att vi måste ringa ambulans. Hans tjej blöder tydligen. T tycker eftersom jag är undersköterska så kan jag gå ut till tjejen så ringer han ambulansen. Okej, fick inte alls press på mig. Tror folk att man lär sig något när man puggar till uska eller? Är ju världens flummigaste utbildning.
Gick iaf ut och där satt en tjej, aspackad, och bödde som bara den från bakhuvudet. Försökte få ut henne vad som hänt men hon var mer eller mindre väck. Helt plötsligt piggnar hon till och frågar om hon kan få röka. Jo, visst men då får du gå bort från bensinstationens område för ha vi riktigt otur så kan det explodera och då finns det inget annat än en stor grop kvar här. Kan det?? Ojoj, vilken blondin. ambulansen kom iaf och hämtade henne. Tror hennes största problem var att hon var askalas och gick i 10 cm höga klackar. Vem hade inte ramlat då?
Resten av natten flöt på lugnt. Sov ända till halvfem idag! Så nu känns det som hela dagen har försvunnit. Ska ju snart iväg och jobba igen.

RSS 2.0